Coming soon…

Join my team

Wil je mijn verhaal lezen hoe ik met Young Living in aanraking ben gekomen en er uiteindelijk mijn business mee heb opgebouwd? Dat kan hier.

Mijn intentie, na mijn eigen ervaring met de PanAway olie, was dat ik het een te mooi product vond om niet te delen. Desondanks dat ik meer als 40 uur werkte, vond ik het de moeite waard om iets op te zetten, zodat meer mensen af zouden weten van deze mooie producten. Nu ik echter een groot team, in voornamelijk Europa heb opgebouwd, merk ik dat dit een business is die zoveel mogelijkheden biedt dat ik dit nu met iedereen wil delen. Dat mijn leven 180 graden ten positieve is veranderd op bijna alle vlakken is wat ik iedereen gun.

Wat maakt deze “baan” nou anders als elke andere willekeurige baan en mijn meest favoriete baan ever (en dat zegt wel wat, want ik ben altijd eigen baas geweest dus heb altijd leuke banen gehad):

– Je introduceert mensen met de producten van Young Living en begeleid mensen naar een natuurlijke levensstijl.
– Je werkt in teamverband ook al ben je eigen baas en bepaal je zelf hoe je jouw business opbouw, hoe snel je gaat, etc.
– Vrijheid om te werken wanneer je wilt, waar je wilt, met wie je wilt en hoe je wilt.
– Jouw maandelijkse opgebouwde inkomen gaat gewoon na overlijden door naar je man en kinderen, waardoor hun toekomst financieel stabiel is.
– Je vrij kan nemen en nog steeds betaald krijgt.
– Fantastische bonussen en incentives. Mooie producten, “all paid” over de hele wereld reizen naar o.a. de  Young Living Farms, een cruise en nog veel meer.
– Nieuwe vriendschappen. Je ontmoet veel nieuwe mensen binnen ons team, maar ook internationaal als je naar bijvoorbeeld een incentive verdiend als je een bepaalde status hebt bereikt.
– Je begeleid dagelijks anderen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Uiteraard gebeurt dit met onze hulp.
– Je de mogelijkheid kunt krijgen om op Young Living Events te mogen presenteren. Dit is niet een vereiste, maar wel een mogelijkheid die Young Living bied.
– Je werkt met producten die werken en een bedrijf wat werkt vanuit hun hart en hun visie: In elk huishouden wereldwijd de oliën krijgen. Dit is dan ook gekoppeld aan hun Young Living Foundation die wereldwijd organisaties sponsort. Een bedrijf met het hart op de juiste plaats en liever producten out of stock laat gaan vanwege een slechte oogst i.p.v. ergens anders een minder goede kwaliteit olie in te kopen om maar geld te verdienen. Als je eenmaal Gary en Mary Young, de founder en eigenaresse, hebt ontmoet en hun hebt horen spreken vanuit hun hart, dan klikken niet alleen de producten bij je, maar ook de visie, purpose en hart van het bedrijf.
– Financiële vrijheid. Er is geen plafond wat je kunt verdienen. Ook al is geld vaak niet een drijfveer, financiële vrijheid creëert een kans om te gaan doen wat je stiekem altijd al wilde doen. Mensen daar brengen zodat zij in hun eigen kracht komen te staan op alle vlakken en vanuit daar hun ware purpose/passie te gaan vervullen, dat is waar dit alles voor mij om draait. Zo heb ik mensen in mijn team die nu full-time thuis bij hun kinderen kunnen zijn, geld hebben om een opleiding te doen tot bijvoorbeeld kindercoach, reizen, etc. Je kunt je dromen werkelijkheid laten worden, wie wil dit nou niet?

Ik vind werkelijk ALLES aan dit werk leuk! Het geeft me bergen energie als iemand weer met een succeservaring bij me komt of als de Zyto Scan binnenkomt bij iemand en ik gerust mee sta te janken van blijdschap dat die persoon eindelijk een oud stuk mag gaan oplossen wat was vastgezet emotioneel. Of als iemand binnen mijn team een status behaalt en hiervoor echt werk heeft verzet op persoonlijk als wel zakelijk vlak, dan ben ik zo ontzettend blij voor hun, omdat ik weet hoe de weg erna toe was.

Klinkt too good to be true, toch? Echter er zitten geen addertjes onder het gras en je zit er ook niet je hele leven aan vast, mocht je dat niet willen. No worries

Wie wil er graag hetzelfde doen als ik? Je zal door o.a. mij worden begeleid dmv coaching, zoom-sessies, business bootcamp en heel veel meer. Het kan part-time naast je huidige baan, maar ook full-time. Ok, waar ben ik naar op zoek?

– Je bent minimaal 18 jaar
– Woonplaats is niet belangrijk
– Affiniteit met de producten
– Je hebt/wilt een healty lifestyle
– Actief op social media is een pré, maar geen must
– Je denkt in oplossingen
– Je bent enthousiast
– Je bent een teamplayer
– Je bent een mensen-mens

Je introduceert mensen met de producten van Young Living en je begeleid ze (op persoonlijk en zakelijk vlak), je bent GEEN verkoper, mensen kunnen zelf een account aanmaken en bestellen onder jouw nummer. Heb je een eigen bedrijf waarmee je de producten van Young Living wilt integreren (denk aan, personal trainer, kindercoach, schoonheidsspecialiste, pedicure, masseur, etc) dan kun je even contact met mij opnemen zodat ik je nog wat extra informatie kan geven. Je hoeft geen grote geldbedragen te investeren, het is vooral tijd en aandacht.

Je komt in een geweldig team en je krijgt alle tools en begeleiding van mij om jouw business ook tot een succes te maken.

Waarom zou je nu instappen?
De timing is perfect. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat ze innemen qua voeding, medicijnen, supplementen en hetgeen wat ze smeren op hun huid of haar. Die bewustwording maakt dat steeds meer mensen naar een natuurlijk en gezonder alternatief op zoek gaan. Young Living sluit hier perfect op aan.

Omdat hier gepraat wordt over inkomen ben ik door Young Living verplicht om de volgende afbeelding te tonen.

Denk je nu “Dit is ook mijn droom Job!” vul dan hier je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ben je al Young Living member neem dan contact op met je upline, zij/hij kan je verder helpen.

Wil je meer lezen over hoe belangrijk ik jouw privacy vind? Klik dan even verder naar mijn privacyverklaring.

Menu