Coming soon…

Corinne’s verhaal

Voordat ik met Young Living in aanraking kwam had ik al twee succesvolle businesses opgezet. Ik ben iemand die altijd haar hart volgt en het belangrijk vind dat ik vreugde haal uit mijn werk. Ik ben wereldwijd bekend geweest als Scrapbooker en daarna als fotografe. Ik ben eigenlijk altijd op de 1 of andere manier een pionier geweest, altijd de eerste om iets groter te maken in Nederland dan het al was. Dat het met Young Living net zo zou verlopen had ik niet zien aankomen. Ik kocht de Premium Starters Kit in 2014 voor mijn oudste zoon die Autisme en ADHD heeft. Ik was na 8 jaar medicatie op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief om hem bij zijn dagelijkse strubbelingen te ondersteunen. Ik was dus totaal niet op zoek naar een andere baan of extra inkomen en van MLM (Multi-Level marketing) had ik echt nog nooit gehoord.

Ik was destijds een succesvolle fotografe die naast mijn fotografie, workshops gaf in binnen en buitenland over hoe jij je fotografie business goed op de markt kon zetten. Mensen in hun kracht zetten op zakelijk en persoonlijk vlak was altijd al hetgeen waar ik het meeste plezier uit haalde.

Nadat ik mijn eerste ervaring met de olie PanAway online deelde was het hek van de dam. Ik had veel mensen die wilden weten wat het was en ik was zo enthousiast dat ik direct Young Living’s spaarprogramma (Essential Rewards) aanmaakte, want ik wilde zo veel mogelijk oliën uitproberen. Ik had ook nog wat mensen die een kit wilden en zonder dat ik het wist voldeed ik aan alles wat een business member zou moeten doen binnen Young Living. Ik snapte er dan ook niks van dat ik een maand later een cheque van een paar honderd euro ontving van Young Living. Degene waaronder ik de kit had besteld legde me toen uit wat het precies inhield en wat er van mij verwacht werd qua begeleiding. Mijn eerste reactie was: “ Daar heb ik helemaal geen tijd voor!”

Ik gaf mezelf twee weken om “Nee” te zeggen. In die twee weken kreeg ik echter zulke mooie feedback van de mensen die met mij mee hadden besteld en de mensen die de kit hadden aangeschaft dat ik elke keer weer van mijn stoel viel van verbazing. Wauw! Ik ben toen online gaan kijken wat er al te vinden was in het Nederlands en dat was bedroevend weinig. Na lang overwegen kwam ik tot een besluit: Deze producten waren te mooi om niet te delen, dit kon ik niet alleen voor mezelf houden. En zo is “In De Olie” ontstaan.

Alles ging supersnel en 10 maanden later besloot ik mijn fotografie business op te zeggen. Mijn passie was volledig verschoven naar de oliën. Ik nam een leap of faith door mijn hart te volgen en werd door veel mensen voor gek verklaart. Ik krijg nog regelmatig de vraag of ik geen spijt heb gehad….Ik kan oprecht zeggen dat ik geen seconde spijt heb gehad en ik echt super blij ben met wat ik nu allemaal doe.

Het is jarenlang standje “overleven” geweest binnen ons gezin. Ik had mezelf verloren in een gezin waarin ADHD, Autisme, stress, uitgeputte bijnieren en depressiviteit de boventoon voerden. Door de oliën in te zetten in ons leven en de protocollen vanuit de Zyto Scan toe te passen in de afgelopen 3 jaar, is mijn leven en dat van mijn gezin helemaal ten positieve veranderd. De producten van Young living hebben ons niet alleen dichter bij mezelf gebracht, maar ook veel bewuster gemaakt van de chemische rommel waarmee wij dagelijks in aanraking kwamen. Young Living heeft naast de oliën dan ook producten voor je tandverzorging, schoonmaakmiddelen, huid -en haarverzorging en supplementen, allemaal 100% natuurlijk. Voor ons is het een levenstijl geworden die geïntegreerd is in ons dagelijkse zijn.

Ook zakelijk gezien is er veel gebeurt. Ik ben ondertussen Diamond binnen Young Living en heb een team van In De Olie Business Members wereldwijd die ik dagelijks begeleid. We zijn dagelijks bezig met het introduceren van de oliën aan mensen en met het begeleiden van onze members, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik heb prachtige reizen mogen maken naar o.a. verschillende boerderijen van Young Living en geweldige momenten met mijn team beleefd. Geld is voor mij nooit een drijfveer geweest, maar dat ik nu financiële vrijheid mag ervaren is toch wel heel erg bijzonder. Hierdoor kan ik werken met wie ik wil, wanneer ik wil, waar ik wil en hoe ik wil en dat is toch in deze maatschappij wel uniek.

Als ik kijk naar hoe mijn team loopt zie ik dat dit is mogelijk is voor iedereen die dit echt wilt en er bereid is voor te werken. Zodra mensen die financiële vrijheid hebben bereikt zijn ze in staat om datgeen te gaan doen waarvan hun hart gaat zingen. Of dat nou aromatherapeut is, kindercoach of je alleen de wereld over wilt reizen, alles is mogelijk. Deze manier van werken zet iedereen in zijn kracht en op pad naar je ware purpose in life. De Producten van Young Living sluiten zo mooi aan op zoveel dingen dat je het makkelijk kunt integreren met je huidige baan of leven.

Ik wens jou hetzelfde toe als wat ik heb ervaren. Wil jij nu ook de beste versie van jezelf worden, stuur me een email en ik vertel je precies hoe je dit kunt doen of lees meer informatie hier.

Menu