Coming soon…

Zyto scan

Ons lichaam is net een computer. Elke cel heeft celherinnering en alles wat er om ons heen gebeurt registreren we verstandelijk en emotioneel. Als je bijvoorbeeld een gesprek hebt met iemand dan registreer je dat verstandelijk en emotioneel en laat je het ook gelijk weer los. Maar stel nou dat je 4 jaar bent en je vader komt gestrest uit zijn werk. Hij wil niks liever dan rustig een kopje koffie drinken na een stressvolle week werken. Op dat moment stoot jij de kop koffie om. Dit is de druppel voor je vader en hij ontploft en zegt dingen als: “Jij kan ook helemaal niks?” “Van jou komt nooit wat terecht”. Al zou hij de minuut erna sorry zeggen, verstandelijk hebt je het losgelaten maar emotioneel blijft hij hangen in je systeem. Ik noem het voor het gemaak maar een laag die je hebt vastgezet. Die laag kan getriggerd worden als je 6 jaar bent en op school moet presteren. Onbewust kan dan die laag gaan opspelen (Je kan niks, van jou komt niks terecht) en we noemen het dan faalangst. De echte oorsprong ligt dus niet op 6 jarige leeftijd, maar veelal weten wij dit niet meer.

De zyto scan geeft één zo’n laag aan. Soms is dit op fysiek vlak, vaak op emotioneel vlak en soms een combi van beiden. De producten die uit de scan komen vertellen je precies waar je moet kijken en hoe je die laag mag gaan loslaten op celniveau.

De scan leest 76 biomarkers in je lijf door je energie te meten. De laag die het belangrijkst is om als eerste aan te pakken komt dan ook als eerste uit de scan. Voor sommige mensen is het nodig om meerdere scans achter elkaar te doen om een vaak grotere issue aan te mogen pakken en voor anderen is 1 scan voldoende, ook dit testen we.

Elke keer weer is het verbluffend hoe kloppend de uitslag van de scan is, als we gaan lezen op welk stuk de oliën werken. Wil jij nou ook weten welke laag jou in de weg zit om verder te kunnen groeien of welke lichamelijke issues er naar voren komen die ondersteunt mogen worden met de producten van Young Living, mail ons dan even voor een afspraak.

Menu