Coming soon…

Meer info

Young Living is een MLM bedrijf. MLM staat voor Multi-level Marketing. Mensen worden vaak ten onrechte bang gemaakt, vanuit vooral onwetendheid, en zeggen dan: “Oh, is dat zo’n piramidespel?”. Nou nee, een piramidespel is namelijk illegaal. Bij een piramidespel leg je geld in zonder er een product of dienst voor terug te krijgen. Dit is echt heel wat anders.

Ja, als jij je business goed opbouwt dan ziet je business, er net als elk ander bedrijf of organisatie uit als een piramide. Jij verdiend dan het meeste. Echter bij een MLM bedrijf kun je ook degene voorbij die boven je staat qua inkomen en commissie. Dit is iets wat geheel aan jezelf ligt. Hier kan dus iemand zonder opleiding meer verdienen als de directeur. Het bied iemand kansen en mogelijkheden die ze anders wellicht nooit zouden hebben gehad. Ik zeg altijd je bent een soort van “franchiser” binnen een team. Jij bepaald hoe jij je eigen business opbouwt, hoeveel tijd je erin steekt en of je langzaam of snel groeit.

MLM, wat is dat nou precies?
MLM, of ook wel netwerkmarketing genoemd, is een businessmodel/verdienmodel wat vooral in Amerika en Azië heel bekend is. Wat houd het nou precies in? Stel je hebt heerlijk gegeten bij je favoriete restaurant. Je deelt dit op Social Media en tagged daarin het restaurant. De kans is groot dat 1 van je vrienden daar ook eens gaat eten naar aanleiding van jouw bericht. MLM werkt op ditzelfde principe, namelijk via mond-op-mond-reclame. De producten zijn vaak uniek en van zeer hoge kwaliteit en zijn niet te koop in een winkel. Je komt aan de producten via degene die jou ermee introduceert. Een normaal bedrijf steekt geld in hun marketing, huur pand, schoonmakers, transportkosten, etc. Dit geld gaat bij een MLM bedrijf naar de distributeur die het product verkoopt.

Wat maakt MLM aantrekkelijk?
Doordat er geen hoge instapkosten zijn of maandelijkse hoge lasten qua huur winkelpand, gas/water en licht, etc, is dit een laagdrempelige manier om je eigen business te beginnen vanuit huis. Je kunt het dan ook makkelijk opstarten naast je eventuele huidige baan. Is het snel geld verdienen? Nee, je moet er wel daadwerkelijk tijd en energie in steken, echter je bepaald zelf hoeveel dit is, jij bent de baas over je eigen business.

Compensatieplan
Je bouwt een team op van members en members die besluiten ook zakelijk te gaan. Hoeveel geld je verdiend hangt af van het compensatieplan van het bedrijf. Elk MLM bedrijf heeft zijn eigen compensatieplan en dit is één van de belangrijkste dingen waarna je moet kijken voordat je besluit om zakelijk in te stappen. Het moet duidelijk en simpel zijn, mogelijkheden bieden tot snel geld verdienen of bonussen, mogelijkheden bieden tot een passief inkomen op langere termijn en mogelijkheden om ongelimiteerd geld te verdienen.

Young Living voldoet aan dit alles en staat genoteerd als een zeer goed MLM bedrijf met een zeer goed compensatieplan. Eén van hun bonussen is dat je kunt reizen naar één van hun boerderijen, die wereldwijd te vinden zijn.

De juiste match
Ook moet je enigszins affiniteit hebben met de producten die het MLM bedrijf aanbiedt. Ik geloof namelijk niet dat je iets lang kunt volhouden als je hart er niet happy van word. Als jij al niet achter een product staat, waarom zal een ander je dan geloven als je er iets over verteld? Zelf je eigen ervaringen opdoen en delen vanuit die ervaringen is wat simpelweg werkt.

Begeleiding
Ten derde is goede begeleiding heel belangrijk. Je wilt ondersteunt worden zowel op gebruikersvlak maar ook op zakelijk vlak. Wij, binnen In De Olie hechten heel veel waarde aan goede begeleiding. Je maakt echt onderdeel uit van een leuk en gezellig team. We hebben elke maand op meerdere plaatsen in Nederland meetings waarbij In De Olie Business members altijd welkom zijn. We delen hier tips en ideeën en geven elkaar inspiratie. Maar bovenal is het gewoon super gezellig en leuk om elkaar beter te keren kennen. Wij hebben een hekel aan drammerige sales tactics en zullen dit ook nooit toepassen. DELEN van informatie is key in onze business. Alle informatie die je nodig hebt om je business succesvol op te zetten hebben wij al in het Nederlands voor jou tot je beschikking. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden.

Mocht je nog vragen hebben die ik hier niet heb behandeld neem dan aub contact met mij op via e-mail.

Menu