Coming soon…

Young Living

Waarom kiezen wij voor de oliën van Young Living en bijvoorbeeld niet voor een ander merk essentiële olie?

Er zijn er tenslotte genoeg te vinden. Young Living biedt iets wat andere bedrijven in onze ogen niet bieden en dat is het volgende:

Seed to seal

Young Living is het enige bedrijf ter wereld die met 100% GMO eigen vrije zaden werkt. Kort vertaald: er is niet in het DNA van de plant of het zaad gerommeld om “betere/gelijkwaardigere” planten te verkrijgen. Dit is best belangrijk want de olie die je gebruikt start bij de basis, het zaadje. Als die al genetisch gemanupuleerd is is je plant en olie dan wel 100% puur, weet een bedrijf die de zaden inkoopt 100% zeker dat ze krijgen waarom ze vroegen, kunnen zij dit nakijken? Young Living heeft Seed to Seal wat wil zeggen dat Young Living de kwaliteit van het zaadje in de hand heeft tot aan de verzegeling van de dop van het flesje. Alles wordt in huis gedaan en niet uitbesteed. Zo zijn er geen derde partijen bezig met de oliën en kun je dus altijd zicht houden op wat ermee gebeurt. Alles wordt biologisch geteeld, de destillatie is zuiver zonder chemicaliën en er wordt niks synthetisch aan toegevoegd. Young Livings essentiële oliën worden aan strenge procedures en maatstaven onderworpen om de kwaliteit te garanderen. Young Living heeft dan ook 7 boerderijen en een aantal zuster-boerderijen wereldwijd die ook met Seed to seal werken. Je mag, als je wilt, helpen op de boerderijen of langskomen om te kijken hoe het er daar aan toe gaat, hoe geweldig is dat?! Wil je nog meer informatie hebben hoe Young Living de oliën allemaal produceert? Neem dan maar een kijkje op de website van Seed to seal.


Kwaliteit
Kwaliteit en puurheid is wat bij Young Living bovenaan staat. Het bedrijf is de afgelopen jaren bijna verdriedubbeld. Dit hebben zij niet zien aankomen en het gevolg was dat er veel oliën niet beschikbaar waren, puur omdat de vraag groter was dan de beschikbaarheid van hun planten, etc. Door zo een grote extra vraag zou je als bedrijf kunnen denken: ik verdun de boel en verdien mooi extra geld, want de vraag is er tenslotte. Maar dat deed Young Living dus niet. In plaats daarvan zijn ze heel druk op zoek gegaan naar nieuwe gebieden waar zij hun planten vandaan konden halen en er werd zelfs nog een boerderij bij gemaakt in Canada op een groot stuk grond wat ze hebben gekocht met heel veel black spur bomen waarmee ze o.a. de populaire olie Valor maken. Ja, het was af en toe jammer dat er bepaalde oliën niet voorradig waren. Maar het feit dat dit een reden heeft en dat het bedrijf hierin geen concessies doet, dat is waarom ik me daar niet aan kan ergeren. Want ik weet dat wat ik krijg 100% puur en goed van kwaliteit is en dat het bedrijf dat ook het allerbelangrijkste vindt. Momenteel is bijna zo goed als alles weer in stock.

Blends
Blends zijn samenvoegingen van meerdere oliën waaruit weer een nieuwe olie voortkomt. Young Living is het enige bedrijf wat over de grootste hoeveelheid blends beschikt naast de hele grote hoeveelheid single oliën die zij ook hebben.

Geen verplichtingen – gelijk 24% korting
Bij Young Living krijg je vanaf het moment dat je wholesale member bent gelijk 24% korting op je bestelling van de oliën. Je bent niet verplicht om eerst iets anders af te nemen of een bepaald programma te volgen, voordat je bijvoorbeeld een bepaalde olie kunt aanschaffen.

Young Living Foundation
Young Living’s visie is Young Livings Essentiële Oliën in elk huishouden ter wereld te brengen, mensen inspireren tot welness, doelen en overvloed. Wanneer zij zeggen ELK huis bedoelen ze ook daadwerkelijk elk huis ter wereld. De Young Living Foundation zorgt ervoor dat dit mogelijk is door vele projecten wereldwijd te ondersteunen door educatie, welness en economische kansen te bieden. Van Kroatië tot Ecuador; Van Amerika tot Uganda.

Alles wat gedoneerd wordt aan de foundation gaat 1 op 1 naar het goede doel. Er worden geen dure salarissen of onkosten van betaald, want die worden uit het bedrijf van Young Living betaald. Dus als je 1 dollar schenkt, gaat er ook 1 dollar naar diegenen die het nodig hebben. Je kunt iedere maand een bedrag inleggen, gewoon een losse donatie doen en ook je bestelling laten afronden naar boven.

Maar er is nog veel meer dat je kunt doen in de vorm van hulp. Als Young Living member kun je namelijk ook deelnemen aan vrijwilligersreizen, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er met het geld aan hulp geboden wordt en kun je zelf meehelpen. Of wat dacht je van een Shoe Cutting Party organiseren voor de Afrikaanse organisatie Sole Hope?

Kijk voor meer informatie op https://younglivingfoundation.org

Menu