Coming soon…

Freebies!

Zeg nou zelf: wie houdt er nou niet van GRATIS producten?! Young Living biedt elke maand 2 manieren om gratis producten te verdienen.

Naast dat je – wanneer je maar wilt – een gewone order kunt plaatsen, kun je ook een ER (essential rewards) order plaatsen. Dit biedt veel voordelen, maar het grootste voordeel is toch wel GRATIS producten! Young Living biedt elke maand 2 manieren om gratis producten te verdienen.

1. Via de Essential Rewards Autoship Program.
2. Via de Promotionele actie van de maand.

 1. Als jij je aanmeldt voor het Essential Reward Autoship Program, dan heb je de volgende voordelen:
 • 15-30% gereduceerde verzendkosten.
 • Je spaart bij iedere bestelling tot wel 20% aan punten (ER) over je totale order, waar je vervolgens weer producten van kunt kopen. De eerste 6 maanden krijg je 10% aan punten (ER) over elke bestelling. Maand 7-12 krijg je 15% aan punten (ER) over je bestelling en vanaf 12 maanden krijg je 20% aan punten (ER) over je gemaakte bestelling.
 • Elke maand is er een speciale 10% korting productaanbieding speciaal voor ER gebruikers (dit is meestal aan het einde van de maand)
 • Om in aanmerking te komen voor bovenstaande voordelen, wordt een minimale maandelijkse afname van 50 PV (=ongeveer 45 euro) uit het gehele assortiment gevraagd.
 • PV staat voor Personal Volume. Bij elk product staat in de prijslijst hoeveel euro en punten een product is.
 • Er zijn geen verdere voorwaarden en mocht je willen stoppen, dan kun jij je ER te allen tijde stopzetten zonder verdere verplichtingen. Zorg er dan wel voor dat je je gespaarde punten eerst hebt opgemaakt, anders vervallen ze.
 • Een keer per jaar kun je de maandelijkse afname van 50 PV overslaan, dit dien je wel te melden via mail of telefoon. Hierdoor vervallen je punten niet.
 1. Aan het begin van elke maand ontvang je een e-mail met daarin de promotionele actie van die maand. Wat houd dit nu precies in? GRATIS producten!!!
 • Elke maand is de Promotionele actie anders, maar 9 van de 10 keer bestaat een promo uit het volgende: Je moet voor minimaal 190 PV bestellen in 1 keer, of dit nou via een gewone order is of via ER, dat maakt niet uit.
 • Kom je boven een aantal punten (vaak 250 of meer), dan ontvang je niet alleen de gratis promoproducten van die maand, maar ook óf extra punten óf een krediet op je Young Living rekening. Tevens is er ook een mogelijkheid dat je een vouchercode t.w.v. 20 euro ontvangt die je aan iemand kunt geven die ook een kit wilt bestellen (deze code is alleen hiervoor bedoeld).
 • Gaat je bestelling via een ER order en zit je boven de 300 PV, dan ontvang je naast het bovenstaande ook nog eens extra PV over je order (vaak is dit 10% extra).

Ben je nu nog enthousiaster geworden om een kit te bestellen? Onder bestellen vind je alle informatie die je nodig hebt om de Premium Starter kit te bestellen. Tevens zullen wij op ons blog elke maand aandacht besteden aan de Promo van die maand.

Menu