Coming soon…

Over ons

Wie zijn wij en hoe is deze website tot stand gekomen? Lees hieronder onze drie verhalen en je gaat het al snel begrijpen. Daar er weinig in het Nederlands te vinden was over deze oliën, was het idee al snel geboren om een eigen website te maken. We hopen dat je deze site gaat gebruiken als hulpmiddel bij vragen die je hebt, om te delen met anderen, om te leren en vooral om te groeien!

corinne

corinne_verkleind1Hey! Ik ben Corinne Delis en samen met Raymond heb ik 2 zoons, Anthony (15) en Jadenn (11) en een zeer lieve maar superluie Beagle genaamd Issi. We zijn alweer 17 jaar samen, waarvan 14 jaar getrouwd. Tot op heden bestond mijn leven uit fotograferen, seminars en workshops geven. Ik houd van groot dromen en denken en sta open voor alles wat er op mijn pad komt. Nou, deze oliën zijn letterlijk op mijn pad geworpen voor mijn gevoel, het is me letterlijk overkomen. Zonder dat ik het wist, was ik er al in de eerste maand zakelijk mee bezig en heeft het sindsdien mijn leven op een hele positieve manier op zijn kop gezet. IK! Bezig met oliën, wie had dat nou gedacht… nou, ik zeker niet :)

We hebben best een complex gezin waarin ADHD en Autisme een hoofdrol spelen. Nadat wij in februari gestopt waren met Anthony zijn ADHD medicatie, ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief om hem te ondersteunen. Via een Amerikaanse vriendin kwam ik achter het bestaan van deze oliën en zij vertelde mij dat zij met succes oliën gebruikten voor hun zoon. Op advies van haar heb ik de Premium Starter Kit aangeschaft, die een paar dagen later op mijn stoep belandde. Na het gebruiken van de olie PanAway voor mijn rug was ik in shock, dit spul werkt echt! Vanaf dat moment veranderde mijn wereld en met die de wereld van mijn gezin. Onze huis-tuin-en- keukenmidellen zijn vervangen door oliën, die we dagelijks gebruiken. Ja… zelfs de meest sceptische man op aarde, mijn man!

Ik hoop dat deze site je inspireert, motiveert en tot actie aanzet om ook jouw leven te veranderen, want ik gun jou net zulke mooie ervaringen als ik dat heb met deze oliën. Laat de scepticus in jezelf varen en spring maar in het diepe!!

Danielle

danielle crop_verkleind2Hoi, mijn naam is Danielle Slingerland, na 25 jaar nog steeds verliefd op mijn vakantieliefde Ed en we zijn alweer 12 jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben wij 2 zoons: Michael(13) en Colin(11), 1 ex-hulphond: Tim en 2 katten: Dash & Violet. We hebben een heel druk leven dat voor de mannen draait om honkbal en voor mij om mijn vele hobby’s, waarbij ik onder andere Facebookgroepjes opstart om mijn passies zoals scrapbooking, bakken, haken en filofax versieren te delen. Daarnaast werk ik ook nog eens fulltime als executive assistant.

De oliën kwamen in mijn leven, doordat ik na een stressvolle periode slecht sliep en te gespannen was. Op aanraden van Corinne kocht ik de Premium Starter Kit. Ik ben namelijk al jaren bezig met gezonder leven en de essentiële oliën van Young Living passen daar perfect bij. Ondertussen helpen de oliën ons gezin heel goed om verlichting te krijgen bij van alles en nog wat waar we op dat moment last van hebben. We zetten de oliën echt in op alle gebieden: school, werk, sport, beauty, huishouden, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een olie voor.

De afgelopen jaren heb ik zo vaak mijn hobby’s, tips, ervaringen en weetjes gedeeld op mijn blogs of in mijn Facebookgroepen, dat ik – ook nu ik deze geweldige oliën heb ontdekt – het niet kan laten om ook dit te delen met iedereen. De oliën passen helemaal bij mij en de keuze om zakelijk met deze oliën bezig te zijn was dan ook snel gemaakt. Zelfs mijn man kan het niet laten om zijn ervaring met oliën te delen, omdat ook hij heeft ervaren dat het werkt.

Ik word blij als ik andere mensen net zo blij kan maken met de oliën als ik dat zelf ben .

Menu