Coming soon…

Bestellen

Je kunt ervoor kiezen om losse oliën te bestellen via iemand die al een Young Living distributeur is, of je wordt dus zelf distributeur, waarna je zelf tegen 24% korting oliën kunt gaan bestellen.

DISTRIBUTEUR?!! Ja, het klinkt enger dan het daadwerkelijk is. Je wordt distributeur genoemd als jij je aanmeldt op de Young Living website, waarna je een gebruikersnaam en een wachtwoord ontvangt. Nu zul je vast denken “Oh God, ik moet nu zeker van alles gaan verkopen of kopen nu ik distributeur ben?” Nee dus. Er zit GEEN ENKELE verplichting aan vast, JIJ bepaalt wat je bestelt, wanneer je bestelt en of je wel of niet interesse hebt in het zakelijke aspect. Het enige wat er gebeurt als je niet binnen een jaar voor rond de 50,00 euro bestelt, is dat ze je uit hun systeem verwijderen. No worries dus!

Zie jezelf maar als een lid i.p.v. een distributeur. Pas wanneer JIJ ervoor kiest om zakelijk iets te gaan doen met de oliën, kun jij je distributeur gaan noemen. Of net zo als wij, Olie Diva’s! Tot die tijd mag je simpelweg genieten van de oliën die je tegen 24% korting hebt kunnen aanschaffen.

De kit die ik echt IEDEREEN kan aanraden is de Premium Starter Kit voor 141,75 euro excl. BTW en verzendkosten (incl. BTW en verzendkosten kom je op 187,24 euro uit). Er zijn andere opties om uit te kiezen, maar ik verzeker je, dit is DE KIT waarbij je het meeste waar voor je geld krijgt.

De Premium Starter Kit bestaat uit het de volgende: 5 ml flesje Lavender, Peppermint, Lemon, Frankincense, Di-Gize, Thieves, Purification, Copaiba, R.C. en PanAway en als extra krijg je nog de olie StressAway. Het mooie is dus dat je heel veel verschillende oliën krijgt die je kunt uitproberen. Normaal gesproken kost een 15 ml flesje Frankincense bijvoorbeeld al rond de 70,00 euro. Je ontvangt tevens 2 sample verpakkingen van de top 5 oliën (Lemon, Thieves, Peppermint, Peace and Calming en Lavender), een paar 2 ml sample bottles en 2 zakjes Ningxia Red. Maar er is meer (zei ze met een Tel Sell stem): je krijgt er ook nog een Dewdrop diffuser bij!

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking zodat de Premium Starter Kit altijd leverbaar blijft.

De Dewdrop diffuser los kost alleen al 84,86 euro en is echt een must have! Snap je nu waarom ik je deze kit aanraad?! We horen vaak: “Oh, wat duur!” Echter het is niet duur per product als je het omrekend, maar het is wel veel geld in één keer, dat dan weer wel. Het scheelt je zo goed als 150,00 euro als je alles los zou moeten kopen(er zijn namelijk van bepaalde oliën uit de kit geen 5ml flesjes maar gelijk 15 ml flesjes die je dan moet aanschaffen, dan ben je toch een dief van je eigen portemonnee?

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft het bedrag voor de Premium Starter Kit op zijn nachtkastje liggen. Ook ik heb 1,5 maand gewacht en me 100 keer bedacht voordat ik het toch maar aanschafte. Maar 5 minuten na het aanbrengen van de eerste olie op mijn rug, was het me het geld al waard.

Het andere grote voordeel als je de Premium Starter Kit koopt, is dat wij je vanaf dat moment volledig ondersteunen en helpen met alle vragen die je hebt. Dit is wellicht nog wel het allerbelangrijkste, want wij willen namelijk dat je optimaal gebruik gaat maken van alle oliën en weet waarvoor je ze allemaal kunt gebruiken. Daarvoor heb je ze tenslotte gekocht of niet?

Nog een voordeel (ja echt waar, nog één en niet de minste): het In De Olie Nederlandstalige Handboek! Hierin staat alles wat je moet weten als je net de kit hebt binnen gekregen en direct aan de slag wilt.

BELANGRIJK: *** Ben je door een In De Olie distributeur naar deze website doorverwezen en wil je nu een kit bestellen, vraag dan aan hun de instructies om dit te doen, omdat je hun nummers wilt gebruiken. Ben je niet doorverwezen, ga dan verder met onderstaande instructies***

Hier is een stap-voor-stapinstructie die het wat makkelijker maakt om door de site te gaan.

Mocht je desondanks nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag.

Stap 1: Klik hier om naar de site te gaan en zorg ervoor dat links bovenin komt te staan “The Netherlands”.

Stap 2: Zorg ervoor dat wholesale member staat aangevinkt. Op deze manier kun je alleen aan de kit komen en 24% korting krijgen op de verkoopwaarde die je anders als retail customer moet betalen.

Stap 3: Zorg ervoor dat de volgende nr’s zijn ingevuld: bij Sponsor ID 1805987 en Enroller ID: 1805987 (als het goed is zijn deze al ingevuld als je via bovenstaande link inlogt). Dit is mijn ID nummer (Corinne Delis), heb je een ander contactpersoon gebruik hier dan haar/zijn ID nummer.

Stap 4: Vul je verdere informatie in.

Stap 5: Schrijf ergens je pin en je password op, zodat je later gewoon kunt inloggen.

Stap 6: Selecteer de Premium Starter kit (European-English). Deze kost 141,75 euro excl. btw en verzendkosten. Hierin zitten eigenlijk de meest gebruikte oliën die je echt voor van alles kunt gebruiken, maar tevens de diffuser waarmee je ook de oliën kunt verspreiden.

Stap 7: Waar je ziet staan Essential Reward Kit kruis je aan “No thank you, I plan on enrolling in Essential Rewards later” (Dit hoef je overigens nooit te doen, tenzij je er zelf later voor kiest. Het heeft zeker grote voordelen, maar ga eerst maar genieten van je kit. Wanneer je toe bent aan je tweede bestelling, geef dan maar een gil en we leggen je alles uit over Essential Rewards. Dan kun je daarna besluiten of dit wellicht bij jou past).

Stap 8: Klik op I Agree en dan Next.

Stap 9: Bevestig je informatie (je moet hier mijn naam, Corinne Delis, terugzien of de naam van degene die je heeft doorverwezen).

Stap 10: Voeg elke olie, capsule of ander product toe naast je kit, mocht je nog iets anders willen uitproberen.

Stap 11: Check out… en je bent KLAAR!

Stuur me een berichtje als je vragen hebt of als het niet helemaal goed is gegaan.
Nu is het afwachten totdat de kit op je stoep belandt, SPANNEND!!

Wellicht ben je al nieuwsgierig geworden over hoe jij je oliën moet gaan gebruiken. Kijk dan even onder info, want daar staan een aantal kopjes die je meer vertellen over de oliën en hun gebruik. Check tevens ons blog, want daar gaan we o.a. alle oliën uit de kit bespreken.

Menu