Coming soon…

Mijn YL avontuur; Light the Fire event

Afgelopen 3/4 maart hield Young Living hun “Light the Fire Event” in Nederland.

Ik was gevraagd om op beide dagen een presentatie te geven in het Engels, iets wat ik heel leuk vind om te doen. Het werd gehouden in het Steigenberger hotel in Schipholrijk. Kan niet anders zeggen dat ze het echt top hadden gedaan.

We begonnen, met een klein groepje, met een meeting. We werden geïntroduceerd aan het nieuwe hoofd van Young Living Europe, Peter Foss. Geweldige man en een goeie visie voor Young Living Europe. Hierna was er een check van onze presentaties, waarbij ik erachter kwam dat de mijne, gemaakt op een Mac, niet meer eruit zag zoals ik hem had gemaakt, aaah! Snel aangepast en nog snel even wat eten voordat de chaos losbarstte.

De vrijdag was vooral bedoelt voor mensen die de zakelijke kant deden bij Young Living. De presentatie’s waren dan ook gericht op persoonlijke groei, inzicht en tips op het zakelijke vlak. Dallas Harting begon met een presentatie over “Knowing your why?” Hierna mocht ik mijn presentatie geven over “The power of personality types”. Ik had hem nog nooit gedaan dus was een klein beetje zenuwachtig, maar het ging gelukkig goed. Hierna kwam nog een presentatie over “Goal mapping” van Pii Leskinen. Gary and Mary Young en hun twee zonen waren ondertussen ook gearriveerd. Gary Young is de founder van Young Living en één van de meest mooie pure mensen die ik ooit heb ontmoet. Dat zij aanwezig waren voor de allereerste keer bij een event in Nederland was heel bijzonder.

Toen was het tijd om even iedereen even te huggen, op de foto te gaan en elkaar tussendoor snel even te spreken. Hup, omkleden in onze nette kleding want we hadden nog een diner op het programma staan. Er werd mij verteld dat ik was uitgenodigd om te komen dineren aan de tafel van Gary en Mary. Hier kon ik natuurlijk geen “Nee” tegen zeggen. Heerlijk zitten kletsen met hun over van alles en nog wat.

Na het diner was er nog een “recognition” moment voor distributeurs die een nieuwe rank hadden gehaald en ik voelde me stiekem erg trots dat grotendeels mijn team op het podium stond.

Een DJ sloot de avond af en de voetjes gingen van de vloer. Ik dook er echter wat vroeger in, daar ik nog even mijn presentatie van de volgende dag wilde doornemen. Ik deelde mijn kamer met Céline, mijn beste vriendin en teamgenoot uit Frankrijk. Dat we elkaar nu vaker zien door Young Living is zo een mooie bonus.

De volgende ochtend optutten en ontbijten. Gary begon de ochtend met o.a. het delen van zijn ervaring in Alaska. Hij had na maar 8 dagen training meegedaan aan één van de allermoeilijkste hondenslee races, ongelofelijk! Hij vergeleek zijn ervaring met het bouwen van je business binnen Young Living. Toen was ik weer aan de beurt samen met 6 meiden/leiders/vriendinnen uit mijn team. Ieder van ons vertelde ons verhaal over hoe wij bij Young Living terecht waren gekomen en hoe we in het zakelijke gedeelte waren gerold, onze struggles en successen. Ik schoot onverwachts vol op het podium toen ik één van de mooiste momenten deelde uit mijn leven. Het moment dat ik op de Young Living boerderij in Utah stond (Silver retreat), waar de zon aan het ondergaan was, Kenny Rogers optrad, iedereen op een dekentje om het meertje heen zat te luisteren, de bergen op de achtergrond, Gary die ik net voor de eerste keer had horen spreken vanuit zijn hart. Op dat moment voelde ik me overspoeld worden van dankbaarheid en liefde voor dit bedrijf. Ik hield al van de oliën, maar dat was het moment dat ik het hele bedrijf en alles waarvoor zij staan in mijn hart sloot. Als ik terug denk aan dat moment schiet ik altijd vol en dat gebeurde dus ook op het podium.

Na onze verhalen was het tijd voor de lunch, die werkelijk voortreffelijk was. In de hal stond een stand van Sole Hope, een project in Afrika wat de Young Living Foundation steunt. Hier kon je van je oude spijkerbroek patronen knippen, waarvan zij dan weer in Afrika schoenen maakten. Ook alle opbrengsten van de Ningxia Red Bar ging naar dit project.

De middag begon met een een aantal updates en berichten van Peter Foss en daarna mocht Michael Pilarczyk ons wat vertellen over hoe we de juiste mindset konden krijgen om succesvol te worden.

Kleine pauze tussendoor, waarbij we trachten om iedereen die aanwezig was van mijn team op de foto te zetten…helaas vielen er een aantal mensen net buiten de foto.

Marcia Hamelijnck, uit mijn team, mocht na de pauze een prachtige presentatie over de Young Living Foundation geven en Henriëtte Roosendaal en Saskia Soebrati-Gunther deden samen een presentatie over essentiële oliën en dieren. Nog een aantal mensen werden er in het zonnetje gezet en het event was alweer voorbij.

Events als deze zijn echt aan te raden om naar toe te gaan. Niet alleen om weer te connecten met je team, maar ook om de vibe te voelen van het bedrijf en waarvoor zij staan.

Mijn volgende Young Living ervaring zal gaan over de Leadership Cruise die ons brengt naar Tampa-Honduras en Belize!

no comments
Bericht

Uw email wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu