Coming soon…

Bestellen

Je kunt ervoor kiezen om losse oliën te bestellen via iemand die al een Young Living lid is, of je wordt dus zelf lid, waarna je zelf tegen 24% korting oliën kunt gaan bestellen. Wat ik echt IEDEREEN kan aanraden is om te beginnen met een van onderstaande Premium Starterkits.

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking zodat de Premium Starter Kit altijd leverbaar blijft.

De Dewdrop diffuser los kost alleen al 84,86 euro en is echt een must have! Snap je nu waarom ik je deze kit aanraad?! We horen vaak: “Oh, wat duur!” Echter het is niet duur per product als je het omrekend, maar het is wel veel geld in één keer, dat dan weer wel. Het scheelt je zo goed als 150,00 euro als je alles los zou moeten kopen(er zijn namelijk van bepaalde oliën uit de kit geen 5ml flesjes maar gelijk 15 ml flesjes die je dan moet aanschaffen, dan ben je toch een dief van je eigen portemonnee?

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft het bedrag voor de Premium Starter Kit op zijn nachtkastje liggen. Ook ik heb 1,5 maand gewacht en me 100 keer bedacht voordat ik het toch maar aanschafte. Maar 5 minuten na het aanbrengen van de eerste olie op mijn rug, was het me het geld al waard.

Het andere grote voordeel als je de Premium Starter Kit koopt, is dat wij je vanaf dat moment volledig ondersteunen en helpen met alle vragen die je hebt. Dit is wellicht nog wel het allerbelangrijkste, want wij willen namelijk dat je optimaal gebruik gaat maken van alle oliën en weet waarvoor je ze allemaal kunt gebruiken. Daarvoor heb je ze tenslotte gekocht of niet?

Nog een voordeel (ja echt waar, nog één en niet de minste): het In De Olie Nederlandstalige Handboek! Hierin staat alles wat je moet weten als je net de kit hebt binnen gekregen en direct aan de slag wilt.

Hier is een stap-voor-stapinstructie die het wat makkelijker maakt om door de site te gaan.
(Je kunt ook hier klikken voor een bestelformulier waarna ik jouw account aanmaak)

Mocht je desondanks nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag.

Stap 1: Klik hier om naar de site te gaan en zorg ervoor dat de box ‘Lid’ aangevinkt is.

Stap 2: Stel het land in op ‘Nederland’ en je taal op ‘Nederlands’.

Stap 3: Zorg ervoor dat de volgende nr’s zijn ingevuld: bij ID van sponsor 1805987 en ID introductiepersoon: 1805987 (als het goed is zijn deze al ingevuld als je via bovenstaande link inlogt). Klik op ‘Doorgaan’.

Stap 4: Vul je verdere informatie in.

Stap 5: Schrijf ergens je pin en je password op, zodat je later gewoon kunt inloggen.

Stap 6: Je hebt nu 2 opties. Je kunt de kit kopen zonder spaarprogramma, waardoor je direct spaarpunten misloopt, of je meld je aan voor het spaarprogramma (Essential Rewards) en bestelt je kit en hebt gelijk het voordeel van lagere verzendkosten en je eerste punten zijn in de pocket!

Optie 1: Bestellen zonder spaarprogramma Essential Rewards
Selecteer de Premium Starter kit (European plug). Deze kost 141,75 euro excl. btw en verzendkosten. Hierin zitten eigenlijk de meest gebruikte oliën die je echt voor van alles kunt gebruiken, maar tevens de diffuser waarmee je ook de oliën kunt verspreiden. Ga nu naar stap 8.

Optie 2: Bestellen mét spaarprogramma Essential Rewards
Wil je direct deelnemen aan het spaarprogramma Essential Rewards klik dan onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Je komt nu op de volgende pagina met aan de linkerzijde het menu. Klik 0p Essential Rewards en doorloop de stappen om je bestelling compleet te maken. Je bent nu klaar en kunt de volgende stappen overslaan.

Stap 8: Klik op naar de “Kassa” of “Winkel verder” als je direct meer wilt bestellen.

Stap 9: Vul je creditcard gegevens in en controleer je adres, klik op volgende.

Stap 10: Controleer je bestelling en klik op bevestig, je ontvangt per email een bevestiging nadat je deze stappen doorlopen hebt.

Stuur me een berichtje als je vragen hebt of als het niet helemaal goed is gegaan.
Nu is het afwachten totdat de kit op je stoep belandt, SPANNEND!!

Menu