Coming soon…

Ray’s verhaal

Ik moest eerlijk gezegd niks weten van de essentiële olietjes waarmee mijn vrouw bezig was. Ik dacht in eerste instantie dat het een losgeslagen hobby was. Dat zij het voor haarzelf en mijn kinderen gebruikte vond ik prima, ik wilde er echter zelf niks van weten. Totdat ik uit mijn werk kwam en helemaal door de zon was verbrand. Ik vroeg of ze de aftersun wilde pakken en in plaatst daarvan begon ze me in te smeren met Lavender olie. Mijn irritatie sloeg al snel om in verbazing, want binnen een paar minuten was mijn huid afgekoeld. Ik vroeg haar toen: “Wat koste dit eigenlijk allemaal?”, waarop zij mij het bedrag noemde van de Premium Starter Kit. Nou moet ik zeggen dat ik normaal haar voor gek had verklaard, had ik niet zelf net deze ervaring opgedaan…opeens vond ik de prijs wel meevallen…het was het het wel waard vond ik. Was ik toen al helemaal om…nee verre van.

Corinne had namelijk op het moment dat zij de oliën kocht een zeer goedlopende fotografie business. Ik had net een jaar geleden de studio verbouwd toen ze besloot om volgens eigen zeggen “haar hart te volgen” en volledig voor Young Living te gaan…I was not amused…en dat is nog zacht uitgedrukt. Ik zei haar dat het een opvlieging was, dat het nooit succesvol zou zijn, een rage en dat ik haar wel hoorde over niet al te lange tijd.

Oh, wat zat ik ernaast. Nooit geef ik mijn ongelijk, maar dat heb ik in deze wel moeten doen. Niet alleen heeft ze alles waargemaakt wat ze zei waar te maken, het overtrof zelfs haar verwachtingen. Ik heb vanaf mijn 15de gewerkt als stratenmaker en heb altijd de druk als kostwinnaar gehad. Dat dit nu helemaal weg is geeft mij persoonlijk ademruimte.

Ze probeerde me al een tijdje aan de Ningxia Red te krijgen, echter ik ben nogal eigenwijs en hield me, naast af en toe een olietje te gebruiken, afzijdig van de supplementen van Young Living. Totdat ik door mijn zware lichamelijke werk en vele sportactiviteiten een energie van 0,0 had en mijn spieren niet zo snel meer herstelden na een work-out. Ik begon toch stiekem twee zakjes Ningxia Red per dag te drinken. Na het een week te hebben gebruikt lichte ik Corinne maar in dat ze voortaan twee dozen Ningxia Red mocht bestellen per maand, want dit spul werkte echt!

In september zijn we met het hele gezin naar de Conventie in Londen geweest. Corinne supporten, daar ze twee keer op het podium moest om te presenteren. De Hydrogize werd door Dokter Oliver Wenker gepresenteerd en ik wist gelijk dat ik dat apparaat moest hebben. Sindsdien gebruik ik die iedere dag naast de Ningxia Red, Ningxia Nitro en nog een aantal supplementen en oliën. Ik zag ook direct de mogelijkheden wat dit voor sporters zou kunnen betekenen en mijn interesse was gewekt.

Nu dus niet meer alleen maar “de man van”, maar businesspartner van mijn vrouw. Samen helpen we andere mensen naar hun mooiste leven. Hoe raar kan het leven soms lopen.

Menu