Premium Starterkit

De Premium Starter Kit is eigenlijk het eerste wat ik iedereen kan aanraden om aan te schaffen. Het is namelijk een geweldige manier om met de oliën te beginnen en in je allerdaagse leven te gaan gebruiken. Bij ons thuis is het de vervanger van alle huis, tuin en keukenmiddeltjes die wij gebruikten voor allerlei uiteenlopende kwaaltjes. Het zijn de meest veelzijdige en meest inzetbare olietjes die Young Living heeft. De diffuser uit de kit is helemaal geweldig. Hij zorgt er niet alleen voor dat je huis heerlijk ruikt, maar het is tevens een manier om de oliën in je systeem te krijgen. Hieronder een korte opsomming van de olietjes uit de Premium Starter kit, zodat je een idee hebt waarvoor je ze kunt gaan gebruiken. Echter elke olie is voor veel meer dingen inzetbaar. Google maar eens en je komt echt heel veel toepassingen tegen die ik hier niet mag noemen i.v.m. de wet.

THIEVES
Werkt ondersteunend aan je overal immuunsysteem en luchtwegsysteem. Gebruik in de diffuser of breng aan onder je voeten. Young Living heeft zelfs een hele Thieves lijn uitgebracht, waaronder producten voor schoonmaak en tandverzorging.

RC
Werkt ondersteunend aan je luchtwegenstelsel. Zaagt je man nou hele bossen door als jij wilt slapen? Smeer dit dan op zijn keel en borstkast om jouw nachtrust te bevorderen.

LEMON
Begin elke dag met een druppel Lemon+ olie in je water. Het is een krachtige antioxidant en heeft een ontgiftende werking. Zet de diffuser in de ochtend aan met Lemon en Peppermint en iedereen is binnen 5 minuten klaar wakker en gaat met een vrolijk humeur de deur uit.

COPAIBA
Een olie die je weer met beide voeten op de grond zet. Onder je voeten elke dag om  ondersteuning te bieden aan je algehele welzijn.

LAVENDER
Deze olie word niet voor niks het “Zwitsers zakmes” onder de oliën genoemd. Hij heeft heel veel toepassingen, maar de meest gebruikte is toch wel om een ontspannen nacht te hebben. Hij werkt o.a. kalmeren en ontspannend.

FRANKINCENSE
Veel van de Young Living verzorgingsproducten bevatten Frankincense omdat het bekend staat om zijn goede werking op de huid. Frankincense is tevens een aardende olie dus word ook veel ingezet bij meditatie en yoga.

DIGIZE
Als je een keer teveel hebt gegeten is dit de ideale olie. Hij werkt namelijk op je darm-, maag- en spijsverteringssysteem.

STRESSAWAY
Niet voor niks één van de meest favoriete oliën. Hij werkt kalmerend en ontspannend en zorgt voor rust op momenten dat je het echt nodig hebt.

PURIFICATION
Dit is een reinigende olie. Zet de diffuser aan als je een zwaar beladen energie uit je kamer wilt hebben of als je vieze geurtjes wilt verwijderen (gourmetlucht, verflucht, rook, dieren, etc). In de zomer kun je hem o.a. gebruiken bij muggenbeten.

PEPPERMINT
Ondersteund je darmsysteem, je luchtwegenstelsel en geeft je een mentale boost als je een druppel in de palm van je hand doet, je palmen over elkaar wrijft en er dan aan ruikt. In je water kun je de Peppermint+ olie gebruiken.

PANAWAY
Na een goede work-out kunnen je spieren wel eens protesteren. Gebruik PanAway om je spieren en gewrichten te ontspannen. Het ondersteund de normale cellulaire functie.

Denk je nu “Hey, dit is ook wat voor mij!” klik dan hier en bestel vandaag nog je Premium Starter kit. Je zult er geen spijt van krijgen, promise!

no comments
Bericht

Uw email wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn. Met gezond eten, sporten en de juiste mentale mindset kom je al heel ver. Hier deel ik hoe wij dit in ons gezin doen. Join me voor makkelijk-te-maken recepten, essentiële oliën tips, en DIY fun!

Instagram Feed

Menu