Hallo & Welkom!

Wij zijn Raymond en Corinne Delis. Binnen ons gezin geloven wij in een levensstijl waarbij er balans is op alle vlakken van je leven: emotioneel, fysiek, financieel en spiritueel. Het is onze missie om jou de beste versie van jezelf te laten worden, zowel van binnen als van buiten: gezond, fit en in balans! De prachtige natuurlijke producten van Young Living sluiten volledig aan bij onze missie.

Corinne startte in 2014 met de producten van Young Living en heeft Young Living in korte tijd in meerdere landen in Europa op de kaart gezet. Ze wordt gezien als 1 van de leiders binnen Young Living Europe.

Dagelijks begeleidt Corinne mensen om in hun eigen kracht te komen. Ze begeleidt zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. De oliën hebben dit voor haar mogelijk gemaakt en nu wil ze niets liever dan haar kennis met anderen delen zodat zij hetzelfde mogen ervaren. De kracht van de oliën op emotioneel vlak is waar haar passie ligt. Tevens wil ze met de producten van Young Living haar hele huishouden "meukvrij" maken (lees: geen chemische rommel meer).

De interesse van Raymond ligt meer bij de fysieke werking van de producten van Young Living en dan met name in de sport. Als actieve voetbal jeugdtrainer, die daarnaast zwaar lichamelijke arbeid verricht, is het belangrijk dat hij zijn lijf goed ondersteunt. Hij gebruikt hiervoor de supplementen van Young Living en is door de resultaten zich meer gaan verdiepen in wat de producten van Young Living kunnen betekenen voor sporters.

Mijn favorieten

Visionboard

Healthy Food

Mindset

Lifestyle

In de olie

Sport

Menu