Ningxia Red


NingXia Red® is iets wat wij elke dag gebruiken en niet meer zonder willen. Het is een krachtige supplement, ontworpen om het lichaam en de geest energie te geven, te versterken en te revitaliseren. Het bevat tevens een hele hoge antioxidantwaarde.

Al meer dan 700 jaar worden er in de noord-westelijke regio van China, die bekend staat als Ningxia, eersteklas wolfsbessen geproduceerd en gecultiveerd. Wolfsbessen, één van de hoofdbestandsdelen van Ningxia red, staan beter bekend als goji-bessen en zijn supergezond en behoren niet voor niks tot de categorie superfoods!

NingXia Red bevat naast de Chinese wolfsbessen, een super mix van bosbessen, appelbessen (aronia’s), kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpit extract en puur vanille extract. Ook bevat het de essentiële oliën Tangerine, Yuzu, Lemon en Orange. Ze bieden onder andere ondersteuning voor een goedwerkende spijsvertering, gezond afweersysteem, gezonde hersenfunctie en een gezond hart- en vaatstelsel.

Ningxia wolfsbessen en de andere voedzame ingrediënten maken NingXia Red de perfecte keuze voor het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid… en bovendien smaakt het ongelooflijk lekker!

Welke voordelen biedt NingXia Red?
• Kan ondersteuning bieden aan een normale cellulaire functie
• Ondersteunt een goede gezondheid en het algemeen welzijn
• Kan ondersteuning bieden aan het afweersysteem
• Ondersteunt het gezichtsvermogen
• Ondersteunt spieren en gewrichten
• Ondersteunt het hart- en bloedvatenstelsel
• Biedt d-limoneen, een krachtige antioxidant
• Kan ondersteuning bieden aan een gezonde gewichtsbeheersing (in combinatie met een gezonde voeding en lichamelijks beweging)


Gebruik

Drink 30 à 60 ml, 2 maal daags om het goed functioneren je lichaam te ondersteunen.
Goed schudden voor gebruik en de flessen bewaren in de koelkast na opening. Na opening is het 30 dagen houdbaar.

Ningxia Red challenge
Als de Ningxia Red starterkit te veel geld is om in 1 keer aan te schaffen, dan dagen we je uit om mee te doen aan de Ningxia Red Challenge. In 30 dagen ervaar jij wat Ningxia Red voor jou kan betekenen. Heb je hier interesse in laat het ons dan even weten via de mail.

Heather Butcher uit Florida is a fitness trainer en een triatleet. Bekijk hier haar verhaal en haar ervaring met Ningxia Red.

NingXia Red is over het algemeen veilig voor iedereen; echter, als je twijfelt of het kan in samenwerking in combinatie met medicatie raadpleeg dan je behandeld arts.

Menu